Brânză De Broccoli Frittata

Brânză De Broccoli Frittata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Frittatan de Broccoli cu brânză. Această rețetă servește 4 și costă 77 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 244 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână flori de broccoli, pătrunjel, sos de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste Cu Brânză Frittata, Cheesy Hashbrowns Frittata, și Frittata Ușoară Cu Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți ouăle, laptele, pătrunjelul, sosul de sare și piper până se omogenizează bine; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PătrunjelPătrunjel
SosSos
OuăOuă
LapteLapte
2
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti broccoli, morcovul si ceapa in ulei aproximativ 5 minute, amestecand frecvent, pana cand legumele sunt clare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se toarnă amestecul de ouă peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
OuăOuă
4
Se presară cu brânzeturi; reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți aproximativ 10 minute sau până când ouăle sunt așezate în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Tăiați în pene.

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista