Brânză Blintzes

Brânză Blintzes
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brânza Blintzes. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 220 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cremă de brânză, extract de vanillan, lapte degresat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Brânză Blintzes, Brânză Blintzes, și Brânză Blintzes pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați brânza de vaci într-un blender sau robot de bucătărie și procesați până când părțile laterale ale vasului procesorului sunt netede, răzuind o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De VaciBrânză De Vaci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Adăugați cremă de brânză, zahăr și 1 linguriță de vanilie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
ZahărZahăr
3
Se toarnă amestecul într-un castron; acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați făina într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Combinați laptele, uleiul, 1 1/2 lingurițe de vanilie, sare și ouă și adăugați în făină, amestecând cu un tel până aproape neted. Acoperiți și răciți 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Puneți o tigaie creponată de 10 inci sau o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se toarnă 3 linguri de aluat în tigaie; înclinați rapid tigaia în toate direcțiile, astfel încât aluatul acoperă tigaia cu o peliculă subțire. Gatiti aproximativ 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Ridicați cu atenție marginea crepului cu o spatulă pentru a testa coacerea. Crepul este gata să se întoarcă atunci când poate fi scuturat din tigaie și partea inferioară este ușor rumenită. Întoarceți crepa; gatiti 30 de secunde pe cealalta parte.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
10
Puneți crep pe un prosop; rece. Repetați procedura cu aluatul rămas. Stivați crepe între foi simple de hârtie de ceară sau prosoape de hârtie pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
11
Lingură 3 linguri amestec de brânză de vaci în centrul fiecărei crepe; pliați părțile laterale și capetele creponului peste umplutură pentru a forma un dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De VaciBrânză De Vaci
12
Așezați crepele umplute, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt căptușită cu folie de plastic. (Blintzes pot fi acoperite și refrigerate în acest moment).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
13
Puneți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Așezați 4 blintzes, cu cusătura în jos, în tigaie; gatiti 2 minute sau pana se rumeneste usor. Întoarceți blintzes; gatiti 2 minute. Repetați procedura cu blintzes rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Se servește cald cu afine și se presară cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
AfineAfine
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista