Brânză Blintzes
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brânza Blintzes. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 220 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cremă de brânză, extract de vanillan, lapte degresat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Brânză Blintzes, Brânză Blintzes, și Brânză Blintzes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați brânza de vaci într-un blender sau robot de bucătărie și procesați până când părțile laterale ale vasului procesorului sunt netede, răzuind o dată.
Adăugați cremă de brânză, zahăr și 1 linguriță de vanilie; procesați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul într-un castron; acoperiți și răciți.
Așezați făina într-un castron mediu.
Combinați laptele, uleiul, 1 1/2 lingurițe de vanilie, sare și ouă și adăugați în făină, amestecând cu un tel până aproape neted. Acoperiți și răciți 2 ore.
Puneți o tigaie creponată de 10 inci sau o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Scoateți tigaia de pe foc.
Se toarnă 3 linguri de aluat în tigaie; înclinați rapid tigaia în toate direcțiile, astfel încât aluatul acoperă tigaia cu o peliculă subțire. Gatiti aproximativ 1 minut.
Ridicați cu atenție marginea crepului cu o spatulă pentru a testa coacerea. Crepul este gata să se întoarcă atunci când poate fi scuturat din tigaie și partea inferioară este ușor rumenită. Întoarceți crepa; gatiti 30 de secunde pe cealalta parte.
Puneți crep pe un prosop; rece. Repetați procedura cu aluatul rămas. Stivați crepe între foi simple de hârtie de ceară sau prosoape de hârtie pentru a preveni lipirea.
Lingură 3 linguri amestec de brânză de vaci în centrul fiecărei crepe; pliați părțile laterale și capetele creponului peste umplutură pentru a forma un dreptunghi.
Așezați crepele umplute, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt căptușită cu folie de plastic. (Blintzes pot fi acoperite și refrigerate în acest moment).
Puneți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu până când este fierbinte.
Așezați 4 blintzes, cu cusătura în jos, în tigaie; gatiti 2 minute sau pana se rumeneste usor. Întoarceți blintzes; gatiti 2 minute. Repetați procedura cu blintzes rămase.
Se servește cald cu afine și se presară cu zahăr pudră.