Brânză Babka ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 398 calorii, 16g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, apă caldă, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 118 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 40 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce este destul de bun. Încercați Babka Cu Brânză Parfumată Cu Citrice, Brânză Cremă De Caise Babka, și Babka pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați drojdia și vârful de zahăr peste apa caldă; se amestecă pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
șuncă Complet Fiartă, Tocată
2
Se lasă să stea până se spumează, aproximativ 10 minute.
3
Combinați 1/2 cană unt, 1/4 cană zahăr, sare, 2 lingurițe de vanilie, lapte și 3 ouă într-un bol cu 1 cană de făină și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Adăugați amestecul de drojdie și bateți timp de 1 minut. Adăugați treptat făina rămasă pentru a forma un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic, adăugând cantități mici de făină, după cum este necesar, pentru a preveni lipirea. Formați aluatul într-o rundă și așezați-l într-un bol uns, întorcându-vă pentru a acoperi. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați aluatul să crească la temperatura camerei până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Salvatoare
șuncă Complet Fiartă, Tocată
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Vinegretă De Verjuic
5
Bateți împreună brânza fermierilor, 1/3 cană de zahăr, smântână, 1 ou, 1 linguriță extract de vanilie și coaja de lămâie uscată într-un bol până se omogenizează. Puneți umplutura deoparte. Ungeți ușor o tigaie cu tub canelat de 10 inci (cum ar fi un Bundt XV).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Fermier
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Pere Bartlett Sau D'Anjou
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor înmuiată și bateți-l într-un dreptunghi de 10 inci pe 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
7
Ungeți aluatul cu cele 2 linguri de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
8
Întindeți umplutura de brânză uniform peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
9
Rotiți aluatul ca o rolă de jeleu, începând de la capătul lung; răsuciți aluatul de 6 până la 8 ori pentru a forma o frânghie. Prindeți cusăturile și capetele închise și aranjați frânghia de aluat în tigaia unsă. Acoperiți ușor și lăsați să crească 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Coaceți babka până se rumenesc adânc, 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 5 minute; răsturnați babka pe un suport de sârmă și scoateți tigaia. Lăsați babka să se răcească cel puțin 2 ore înainte de feliere.