Brânză Albastră Și Pâine Eșalotă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați brânza albastră și pâinea eșalotă. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 165 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați lapte, șalotă, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Șalotă-Dip De Brânză Albastră, Brânză albastră și baie de șalotă caramelizată, și Șalotă caramelizată și Dip de brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, sotati șalotele în unt până se înmoaie; pus deoparte.
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, praful de copt, sarea și muștarul.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Într-un castron mic, combinați oul și laptele. Se amestecă în amestecul de firimituri doar până se umezește. Îndoiți brânzeturile și amestecul de șalotă rezervat.
Transferați într-un 8-in uns. x 4-în. tigaie de pâine.
Se coace la 325 de minute timp de 50-60 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie în grătar.