Brânză albastră și pâine de pizza cu ceapă caramelizată

Brânză albastră și pâine de pizza cu ceapă caramelizată
Brânza albastră și pâinea de pizza cu ceapă caramelizată necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 160 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ulei de măsline, sare, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 57%. Rețete similare sunt Brânză albastră și biscuiți de ceapă caramelizată, Brânză albastră și pătrate de ceapă caramelizată, și Ceapă caramelizată, smochine și ștrudel cu brânză albastră.

Instrucțiuni

1
Combinați drojdia, zahărul și apa într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă 1 lingură de ulei de măsline în amestecul de drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Combinați făina și 1 linguriță de sare. Amestecați treptat amestecul de făină în amestecul de drojdie, folosind o lingură de lemn. Se amestecă aluatul 2 minute cu lingura de lemn. (Aluatul va fi lipicios.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați treptat brânza albastră în aluat până când este netedă și elastică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute sau până când se dublează dimensiunea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Așezați o tigaie mare antiaderentă la foc mediu - mare până la cald. Se acoperă cu spray de gătit; adăugați ceapa. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gătiți, amestecând des, 12 până la 15 minute sau până când ceapa este fragedă și rumenită. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Înveliți o tigaie de pizza de 12 inci cu spray de gătit; presărați cu 1 lingură de făină de porumb. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; rulați într-un cerc de 12 inci și așezați-l în tigaie, bătând aluatul până la margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Ungeți 1 linguriță ulei de măsline peste aluat. Faceți indentări cu vârful degetului la intervale de 1 inch peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
10
Presărați restul de 1/2 linguriță sare și piper peste aluat. Se acoperă cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
11
Coaceți la 450 timp de 15 până la 17 minute sau până când marginile se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Tăiați în 10 felii.
13
Serviți cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista