Brânză albastră și pâine de pizza cu ceapă caramelizată
Brânza albastră și pâinea de pizza cu ceapă caramelizată necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 160 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ulei de măsline, sare, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 57%. Rețete similare sunt Brânză albastră și biscuiți de ceapă caramelizată, Brânză albastră și pătrate de ceapă caramelizată, și Ceapă caramelizată, smochine și ștrudel cu brânză albastră.
Instrucțiuni
Combinați drojdia, zahărul și apa într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă 1 lingură de ulei de măsline în amestecul de drojdie.
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina și 1 linguriță de sare. Amestecați treptat amestecul de făină în amestecul de drojdie, folosind o lingură de lemn. Se amestecă aluatul 2 minute cu lingura de lemn. (Aluatul va fi lipicios.)
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați treptat brânza albastră în aluat până când este netedă și elastică.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute sau până când se dublează dimensiunea.
Așezați o tigaie mare antiaderentă la foc mediu - mare până la cald. Se acoperă cu spray de gătit; adăugați ceapa. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gătiți, amestecând des, 12 până la 15 minute sau până când ceapa este fragedă și rumenită. Pune deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 45
Înveliți o tigaie de pizza de 12 inci cu spray de gătit; presărați cu 1 lingură de făină de porumb. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; rulați într-un cerc de 12 inci și așezați-l în tigaie, bătând aluatul până la margine.
Ungeți 1 linguriță ulei de măsline peste aluat. Faceți indentări cu vârful degetului la intervale de 1 inch peste aluat.
Presărați restul de 1/2 linguriță sare și piper peste aluat. Se acoperă cu ceapă.
Coaceți la 450 timp de 15 până la 17 minute sau până când marginile se rumenesc ușor.