Brânzeturi Mac și Texas cu ardei iute prăjiți
Brânzeturile Mac și Texas cu ardei iute prăjiți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 53G de grăsime, și un total de 814 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,26 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pesmet condimentat italian, macaroane de cot, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Papioane cu vinete prăjite și trei brânzeturi, Ardei iute Anchos Rellenos De Queso (ardei iute Ancho umplut cu brânză), și Ardei iute poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți ardeii chile pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu la 5 inci de la căldură la aproximativ 5 minute pe fiecare parte sau până când ardeii iute arată vezicule.
Așezați ardeii iute într-o pungă de plastic cu fermoar; sigilați și lăsați să stea 10 minute pentru a slăbi pielea. Cojiți ardeii iute; îndepărtați și aruncați semințele și tăiați ardeii iute în fâșii. Pune deoparte.
Pregătiți macaroane conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți și puneți deoparte.
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mic; bateți în făină până se omogenizează. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Bateți treptat smântâna și laptele; gatiti la foc mediu, batand constant, 5 minute sau pana cand amestecul este ingrosat si clocotit.
Se amestecă 2 3/4 căni de brânză Monterey Jack, brânză de capră mărunțită și sare până se omogenizează. Se amestecă ardei iute prăjiți și macaroane.
Puneți amestecul într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci. Se acoperă uniform cu pesmet condimentat Italian și parmezan.
Coaceți la 375 timp de 40 de minute.
Scoateți din cuptor și presărați uniform cu restul de 1/4 cană de brânză Monterey Jack.
Se fierbe 5 inci de la căldură aproximativ 3 până la 5 minute sau până când brânza este aurie și cu bule.