Bruschetta De Roșii Dijon
Bruschetta de roșii Dijon este un vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă face 55 de porții cu 11 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, roșii, oțet de vin heinz și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bruschetta De Roșii, Bruschetta cu roșii, și Bruschetta De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă muștarul, uleiul și oțetul cu sârmă până se amestecă bine. Aruncați roșiile, ceapa și măslinele într-un castron mare.
Adăugați amestecul de muștar; se amestecă ușor. Acoperă.
Dați la frigider cel puțin 30 de minute pentru a permite aromelor să se amestece.
Lingura 1 Lingura. din amestecul de roșii pe fiecare felie de pâine prăjită.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rezerva Spalletti Chianti Poggio Reale cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.