Bruschetta De Roșii Caramelizate
Bruschetta de roșii caramelizate ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,41 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 204 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de baghetă subțire, roșii cherry, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bruschetta Cu Ceapă Caramelizată, Bruschetta De Ceapă Și Creveți Caramelizați, și BRÂNZĂ DE CAPRĂ, CEAPĂ CARAMELIZATĂ ȘI BRUSCHETĂ DE SMOCHINE pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un grătar la mediu (350 până la 450).
Tăiați 18 felii diagonale subțiri din baguette, cuțit de pescuit, astfel încât fiecare felie să fie de 3 până la 4 inci. lung. Păstrați pâinea rămasă pentru o altă utilizare. Puneți felii de baghetă pe o tavă și periați peste tot cu aproximativ 1 lingură. ulei.
Aranjați pâinea pe grătarul de gătit și grătarul cu capacul în jos, rotind o dată cu clești, până se rumenesc, 1 până la 3 minute în total.
Transferați pe un platou.
Încălziți o tigaie mare din fontă sau altă tigaie rezistentă la cuptor pe grătarul de gătit, cu capacul în jos, până când apa dansează când este presărată pe tigaie, 8 până la 10 minute.
Adăugați 1 1/2 lingură. Ungeți și întindeți cu o perie rezistentă la căldură.
Se toarnă jumătățile de roșii în tigaie, apoi se întoarce rapid cu clești, astfel încât toate să fie tăiate cu fața în jos.
Se presară cu 1/4 linguriță. fiecare sare și piper. Gatiti cu capacul grătarului în jos, fără a amesteca, până când sucurile se evaporă și roșiile sunt înnegrite pe partea tăiată, 10 până la 15 minute. Slăbiți ușor roșiile din tigaie cu o spatulă metalică largă pe măsură ce sunt gata și transferați într-un castron.
Puneți ricotta într-un castron și stropiți restul de 1/2 lingură. ulei deasupra. Puneți busuiocul într-un alt castron. Puneți pâine prăjită cu roșii, ricotta, busuioc, sare și piper, astfel încât oamenii să își poată construi și condimenta propriile bruschete.