Bruschetta De Pui
Bruschettanul de pui este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 172 calorii. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, piper, roșii prune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Pui Bruschetta, Bruschetta De Pui, și Pui Bruschetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați pudra de usturoi, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper într-un castron mic; presărați puiul cu amestec de pudră de usturoi.
Așezați puiul pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit și fierbeți timp de 6 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.
Scoateți puiul din tigaie și păstrați-l la cald.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 1/4 linguriță sare, ciuperci, dovlecei și usturoi tocat; saut 2 minute.
Adăugați 1/8 linguriță piper negru, roșii, ceapă, busuioc și oțet; saut 3 minute.
Serviți amestecul de legume peste pui; se presară cu brânză.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto