Bruschetta de caise și pui
Caise și Bruschetta de pui ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă face 10 porții cu 344 calorii, 12g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de conserve de caise, pâine ciabatta, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Bruschetta de caise și pui, Pui Bruschetta, și Pui Bruschetta.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Feliați pâinea în 10 felii, fiecare cu grosimea de aproximativ 1/2 inch.
Ungeți feliile de pâine cu uleiul de măsline și aranjați pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 10 până la 15 minute până când sunt crocante și aurii. Se răcește la temperatura camerei.
Întindeți fiecare felie de pâine prăjită cu conservele de caise, apoi așezați o felie de brânză deasupra. Aranjați puiul feliat deasupra brânzei.
Tăiați fiecare bucată de prosciutto în jumătate și așezați deasupra puiului.
Transferați bruschetta pe un platou de servire.
Stropiți cu uleiul de măsline extravirgin și serviți.