Bruschetta de ardei și slănină prăjită
Rețeta prăjită piper și Bacon Bruschetta ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 15 minute. Pentru $1.24 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 700 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, brânză parmigiano-reggiano, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Bruschetta De Ardei Roșu Prăjit, Ardei roșu prăjit și Bruschetă Provolone, și Bruschetta De Ardei Gras Roșu Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru gătit direct la foc mediu.
Periați grătarele de gătit curate. Grătiți ardeii la foc mediu direct, cu capacul închis cât mai mult posibil, până când se înnegrește și se veziculează peste tot, 12 până la 15 minute, întorcându-se la fiecare 3 până la 5 minute.
Așezați ardeii într-un castron și acoperiți cu folie de plastic.
Lăsați să stea timp de 10 până la 15 minute.
Scoateți ardeii din castron și curățați-i și aruncați cojile carbonizate.
Tăiați și aruncați blaturile și semințele, apoi tocați mărunt ardeii.
Transferați ardeii tocați într-un castron mediu și aruncați cu slănina, 2 lingurițe de ulei și oțetul. Condimentează după gust cu sare.
Periați ușor sau pulverizați părțile tăiate ale pâinii cu restul de 4 lingurițe de ulei și grătiți la foc mediu direct până la prăjit, 1 până la 2 minute.
Scoateți de pe grătar și tăiați pâinea pe diagonală în bucăți de 2 inci lățime.
Chiar înainte de servire, adăugați brânza în amestecul de ardei gras. Puneți amestecul pe bucățile de pâine prăjite.
Presărați busuiocul deasupra și serviți la temperatura camerei.