Bruschetta Cu Ardei Fiert

Bruschetta Cu Ardei Fiert
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre? Bruschetta de ardei fiert ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 198 calorii, 0g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, frunze de busuioc, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bruschetta De Ardei Roșu, Pepper & Sopressata Bruschetta, și Bruschetta de anghinare și ardei roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ardei, usturoi și sare. Gatiti pana cand ardeii sunt foarte moi si dulci, dar nu se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
UsturoiUsturoi
SareSare
3
Se ia de pe foc. Se amestecă busuiocul și se lasă amestecul să se răcească la temperatura camerei. Lingurați pe bruschete și stropiți cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
BusuiocBusuioc

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în Top 50 al lui VinePair din 2018intensă culoare roșu rubiniu cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Revista