Bruschetta Con Pomodori
Bruschetta Con Pomodori ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă vegană servește 8 și costă 73 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 161 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, sare, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 17 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 35%. Rețete similare sunt Maria Elena Bruschetta di Pomodori, Ouă Coapte Cu Roșii (Uovan Al Piatto Con Pomodori), și Tiella di patate, cipolle e pomodori (caserola de cartofi, ceapă și roșii).
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați uleiul de măsline, roșiile, usturoiul tocat, busuiocul, cayenne și sarea. Puneți deoparte cel puțin 60 de minute pentru a marina.
Preîncălziți un grătar în aer liber sau o tigaie pentru grătar la foc mediu.
Gratiți pâinea până se rumeneste pe ambele părți, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. În timp ce este încă cald, frecați fiecare parte cu usturoiul tăiat. Împărțiți amestecul de roșii deasupra fiecărei felii de pâine. Aranjați pe un platou și serviți.