Brunch de duminică: șuncă, praz și Quiche de roșii

Brunch de duminică: Bacon, praz și Quiche de roșii ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 700 de calorii, 24g de proteine, și 58G de grăsime fiecare. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare kosher, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Brunch de duminică: broaște înfășurate cu slănină într-o gaură plină de praz, Brunch de duminică: Quiche cu șuncă și spanac, și Brunch De Duminică: Quiche Pur Și Simplu Perfect.
Instrucțiuni
Puneți făina integrală de patiserie din grâu și 1/4 cană din făina universală într-un castron cu praful de copt, boia de ardei, cayenne sau sos fierbinte, parmezan și 1/4 linguriță de sare.
Bateți pentru a combina bine. Feliați untul rece subțire în ingredientele uscate și tăiați-l folosind metoda preferată (degete, tăietor de patiserie, cuțite, furculiță sau mixer) până când amestecul este sfărâmicios.
Presărați sucul de portocale peste el și apoi amestecați 2 până la 3 linguri de smântână rece, câte o lingură. Lucrați până când aluatul se ține împreună; dacă strângeți o mână din el, nu ar trebui să se destrame.
Formați aluatul într-un disc gros de 1 inch, înfășurați-l în folie de plastic și dați-l la frigider peste noapte. (Alternativ, puneți congelatorul pentru câteva ore, scoțându-l la frigider cu aproximativ 2 ore înainte de a planifica să-l rulați.) Cu cel puțin 30 de minute înainte de a planifica să asamblați quiche-ul și să-l dați la cuptor, scoateți aluatul din frigider, astfel încât să se încălzească și să se înmoaie puțin înainte de rulare. Când este suficient de flexibil, întindeți-l (fac asta între două foi de pergament) și încadrați-l într-un vas de quiche ceramic standard sau într-o tigaie de plăcintă de 9 inci, care are o adâncime de cel puțin 1 1/4 inci. Tăiați orice exces și puneți la frigider crusta până când sunteți gata să o umpleți.
Încălziți 2 linguri de grăsime de slănină rezervată într-o tigaie și prăjiți prazul feliat la foc mic până când sunt moi, dar nu moale, aproximativ 10 minute. Se sare foarte ușor și se îndepărtează cu o lingură cu fante.
Adăugați încă 2 linguri de grăsime de slănină în tigaie și prăjiți feliile de roșii la foc mediu timp de 2 minute pe fiecare parte. Condimentează cu sare după gust. Prazul și roșiile pot fi refrigerate până când sunteți gata să umpleți crusta.
Pentru a asambla și a coace, Preîncălziți cuptorul la 425 km F. Aranjați prazul și roșiile în crustă.
Bateți împreună ceașca rămasă de smântână, ouăle, lingura rămasă de făină, o sare generoasă de 1/2 linguriță, 1/4 linguriță piper, brânza elvețiană și slănina mărunțită.
Se toarnă acest amestec peste praz și roșii.
Coaceți timp de 10 minute la 425 buc.F. întoarceți cuptorul la 350 buc. f, protejați crusta cu o bucată de folie de aluminiu și gătiți încă 25 de minute. Când quiche-ul este gata, un cuțit introdus la un centimetru de marginea sa ar trebui să iasă umed, dar curat.
Serviți călduț, nu fierbinte și păstrați resturile la frigider.