Brunch de duminică: șuncă, praz și Quiche de roșii

Brunch de duminică: șuncă, praz și Quiche de roșii
Brunch de duminică: Bacon, praz și Quiche de roșii ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 700 de calorii, 24g de proteine, și 58G de grăsime fiecare. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare kosher, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Brunch de duminică: broaște înfășurate cu slănină într-o gaură plină de praz, Brunch de duminică: Quiche cu șuncă și spanac, și Brunch De Duminică: Quiche Pur Și Simplu Perfect.

Instrucțiuni

1
Puneți făina integrală de patiserie din grâu și 1/4 cană din făina universală într-un castron cu praful de copt, boia de ardei, cayenne sau sos fierbinte, parmezan și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
CeapăCeapă
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Bateți pentru a combina bine. Feliați untul rece subțire în ingredientele uscate și tăiați-l folosind metoda preferată (degete, tăietor de patiserie, cuțite, furculiță sau mixer) până când amestecul este sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Presărați sucul de portocale peste el și apoi amestecați 2 până la 3 linguri de smântână rece, câte o lingură. Lucrați până când aluatul se ține împreună; dacă strângeți o mână din el, nu ar trebui să se destrame.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
4
Formați aluatul într-un disc gros de 1 inch, înfășurați-l în folie de plastic și dați-l la frigider peste noapte. (Alternativ, puneți congelatorul pentru câteva ore, scoțându-l la frigider cu aproximativ 2 ore înainte de a planifica să-l rulați.) Cu cel puțin 30 de minute înainte de a planifica să asamblați quiche-ul și să-l dați la cuptor, scoateți aluatul din frigider, astfel încât să se încălzească și să se înmoaie puțin înainte de rulare. Când este suficient de flexibil, întindeți-l (fac asta între două foi de pergament) și încadrați-l într-un vas de quiche ceramic standard sau într-o tigaie de plăcintă de 9 inci, care are o adâncime de cel puțin 1 1/4 inci. Tăiați orice exces și puneți la frigider crusta până când sunteți gata să o umpleți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Încălziți 2 linguri de grăsime de slănină rezervată într-o tigaie și prăjiți prazul feliat la foc mic până când sunt moi, dar nu moale, aproximativ 10 minute. Se sare foarte ușor și se îndepărtează cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați încă 2 linguri de grăsime de slănină în tigaie și prăjiți feliile de roșii la foc mediu timp de 2 minute pe fiecare parte. Condimentează cu sare după gust. Prazul și roșiile pot fi refrigerate până când sunteți gata să umpleți crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Pentru a asambla și a coace, Preîncălziți cuptorul la 425 km F. Aranjați prazul și roșiile în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Bateți împreună ceașca rămasă de smântână, ouăle, lingura rămasă de făină, o sare generoasă de 1/2 linguriță, 1/4 linguriță piper, brânza elvețiană și slănina mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
9
Se toarnă acest amestec peste praz și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
10
Coaceți timp de 10 minute la 425 buc.F. întoarceți cuptorul la 350 buc. f, protejați crusta cu o bucată de folie de aluminiu și gătiți încă 25 de minute. Când quiche-ul este gata, un cuțit introdus la un centimetru de marginea sa ar trebui să iasă umed, dar curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
11
Serviți călduț, nu fierbinte și păstrați resturile la frigider.

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Franceza poate fi asociată cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ai putea încerca este Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc
Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc
#13 din Top 100 de vinuri ale Wine Enthusiast din 2014Un halat galben pal cu reflexe verzi.Aromă: dominanța Sauvignon Blanc dezvăluie arome intense de flori albe, citrice șifructe albe. În timp ce în gură Semillonul aduce rotunjime, volum și bogăție cunote plăcute de citrice. O vioiciune fină duce la un final grozav.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista