Brunch de duminică: șuncă, praz și Quiche de roșii

Brunch de duminică: șuncă, praz și Quiche de roșii
Brunch de duminică: Bacon, praz și Quiche de roșii ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 700 de calorii, 24g de proteine, și 58G de grăsime fiecare. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare kosher, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Brunch de duminică: broaște înfășurate cu slănină într-o gaură plină de praz, Brunch de duminică: Quiche cu șuncă și spanac, și Brunch De Duminică: Quiche Pur Și Simplu Perfect.

Instrucțiuni

1
Puneți făina integrală de patiserie din grâu și 1/4 cană din făina universală într-un castron cu praful de copt, boia de ardei, cayenne sau sos fierbinte, parmezan și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Bateți pentru a combina bine. Feliați untul rece subțire în ingredientele uscate și tăiați-l folosind metoda preferată (degete, tăietor de patiserie, cuțite, furculiță sau mixer) până când amestecul este sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Presărați sucul de portocale peste el și apoi amestecați 2 până la 3 linguri de smântână rece, câte o lingură. Lucrați până când aluatul se ține împreună; dacă strângeți o mână din el, nu ar trebui să se destrame.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
4
Formați aluatul într-un disc gros de 1 inch, înfășurați-l în folie de plastic și dați-l la frigider peste noapte. (Alternativ, puneți congelatorul pentru câteva ore, scoțându-l la frigider cu aproximativ 2 ore înainte de a planifica să-l rulați.) Cu cel puțin 30 de minute înainte de a planifica să asamblați quiche-ul și să-l dați la cuptor, scoateți aluatul din frigider, astfel încât să se încălzească și să se înmoaie puțin înainte de rulare. Când este suficient de flexibil, întindeți-l (fac asta între două foi de pergament) și încadrați-l într-un vas de quiche ceramic standard sau într-o tigaie de plăcintă de 9 inci, care are o adâncime de cel puțin 1 1/4 inci. Tăiați orice exces și puneți la frigider crusta până când sunteți gata să o umpleți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Încălziți 2 linguri de grăsime de slănină rezervată într-o tigaie și prăjiți prazul feliat la foc mic până când sunt moi, dar nu moale, aproximativ 10 minute. Se sare foarte ușor și se îndepărtează cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați încă 2 linguri de grăsime de slănină în tigaie și prăjiți feliile de roșii la foc mediu timp de 2 minute pe fiecare parte. Condimentează cu sare după gust. Prazul și roșiile pot fi refrigerate până când sunteți gata să umpleți crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Pentru a asambla și a coace, Preîncălziți cuptorul la 425 km F. Aranjați prazul și roșiile în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Bateți împreună ceașca rămasă de smântână, ouăle, lingura rămasă de făină, o sare generoasă de 1/2 linguriță, 1/4 linguriță piper, brânza elvețiană și slănina mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Se toarnă acest amestec peste praz și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
10
Coaceți timp de 10 minute la 425 buc.F. întoarceți cuptorul la 350 buc. f, protejați crusta cu o bucată de folie de aluminiu și gătiți încă 25 de minute. Când quiche-ul este gata, un cuțit introdus la un centimetru de marginea sa ar trebui să iasă umed, dar curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
11
Serviți călduț, nu fierbinte și păstrați resturile la frigider.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza poate fi asociată cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ai putea încerca este Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc
Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc
#13 din Top 100 de vinuri ale Wine Enthusiast din 2014Un halat galben pal cu reflexe verzi.Aromă: dominanța Sauvignon Blanc dezvăluie arome intense de flori albe, citrice șifructe albe. În timp ce în gură Semillonul aduce rotunjime, volum și bogăție cunote plăcute de citrice. O vioiciune fină duce la un final grozav.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista