Brunch de duminică: salată de Kibbeh și castraveți

Brunch de duminică: salată de Kibbeh și castraveți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați brunch-ul de duminică: salată de Kibbeh și castraveți. Această rețetă servește 4. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 426 calorii. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper crăpat, sare kosher și piper crăpat, miel măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Brunch de duminică: Elevenses savuroase (diavoli călare și sandvișuri cu castraveți), Brunch De Duminică: Salată De Broccolini, și Brunch De Duminică: Salată De Homar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați bulgurul înmuiat, mielul, ceapa, sarea, menta, piperul negru, scorțișoara, chimenul și condimentul într-un castron mare și amestecați bine până când toate ingredientele sunt bine combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Hârtie De OrezHârtie De Orez
BulgurBulgur
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Tapetați o foaie de copt cu folie. Folosind mâinile ude, formați amestecul de carne în 25 de bile în formă de fotbal de dimensiuni uniforme și aranjați pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Coaceți timp de 25 de minute sau până când carnea este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
În timp ce kibbeh gătește, faceți salată de castraveți combinând castraveți, iaurt grecesc, suc de lămâie și sare și piper după gust. Când kibbeh sunt gătite servite fierbinți cu salată de castraveți, pita caldă și ceai de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Iaurt GrecescIaurt Grecesc
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
CeaiCeai
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista