Brunch de duminică: salată de Kibbeh și castraveți

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați brunch-ul de duminică: salată de Kibbeh și castraveți. Această rețetă servește 4. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 426 calorii. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper crăpat, sare kosher și piper crăpat, miel măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Brunch de duminică: Elevenses savuroase (diavoli călare și sandvișuri cu castraveți), Brunch De Duminică: Salată De Broccolini, și Brunch De Duminică: Salată De Homar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Combinați bulgurul înmuiat, mielul, ceapa, sarea, menta, piperul negru, scorțișoara, chimenul și condimentul într-un castron mare și amestecați bine până când toate ingredientele sunt bine combinate.
Tapetați o foaie de copt cu folie. Folosind mâinile ude, formați amestecul de carne în 25 de bile în formă de fotbal de dimensiuni uniforme și aranjați pe foaia de copt.
Coaceți timp de 25 de minute sau până când carnea este gătită.
În timp ce kibbeh gătește, faceți salată de castraveți combinând castraveți, iaurt grecesc, suc de lămâie și sare și piper după gust. Când kibbeh sunt gătite servite fierbinți cu salată de castraveți, pita caldă și ceai de mentă.