Brunch de duminică: pâine prăjită cu marmeladă Kumquat și brânză de capră
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 235 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,53 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 23 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, rozmarin, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Kumquat-marmeladă de rozmarin cu brânză de capră, Brunch De Duminică: Tort De Marmeladă, și Brunch De Duminică: Marmeladă De Roșii-Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță la foc mediu-mic, combinați apa și zahărul și amestecați ocazional până când zahărul s-a dizolvat.
Adăugați kumquats, boabe de piper și crenguță proaspătă de rozmarin. Se amestecă pentru a se amesteca, asigurându-vă că îngropați rozmarinul în fructe.
Aduceți la foc mic și gătiți timp de 10 până la 15 minute, până când kumquats sunt translucide și lichidul s-a redus la consistența unui sirop subțire.
Scoateți de pe foc și aruncați crenguța de rozmarin (și orice ace care s-ar fi putut separa).
Se adaugă rozmarinul tocat și se lasă deoparte să se răcească.
Prăjiți ușor pâinea. Întindeți uniform brânza de capră pe fiecare felie de pâine și acoperiți cu o cantitate generoasă de marmeladă kumquat. Marmelada rămasă se păstrează bine la frigider câteva săptămâni.