Brunch de duminică: friptură, ouă și sparanghel însorit

Brunch de duminică: friptură, ouă și sparanghel însorit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați brunch-ul de duminică: friptură, ouă și sparanghel însorit. Această rețetă face 2 porții cu 337 calorii, 27G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, unt, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ouă Cu Partea Însorită În Sus, Prăjirea congelatorului cu ouă însorite, și Salată BLT cu ouă cu partea însorită în sus.

Instrucțiuni

1
Puneți sparanghelul într-o tigaie cu capac cu 1/3 cană de apă și un strop de sare. Acoperiți, dați focul la mare și aburiți 5-8 minute, până când sparanghelul este fraged și rămâne doar aproximativ o lingură de apă în tigaie. Aruncați o privire și mutați sparanghelul din când în când. Dacă apa se evaporă prea repede, adăugați puțin mai mult și reglați căldura. Dacă a rămas multă apă la sfârșit, turnați totul, cu excepția unei linguri. Când sparanghelul este fraged, scoateți tigaia de pe foc, scoateți capacul și aruncați sparanghelul cu 1 linguriță de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
UntUnt
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Prăjiți ouăle în untul rămas (eu l-am prăjit pe al meu în tigaia cu unt pe care o folosisem pentru a-mi prăji fripturile), aproximativ 3 minute la foc mediu-mic. Vrei albușurile setate, dar gălbenușul ar trebui să fie curgător, astfel încât să se poată contopi cu brânza într-un mod frumos și cochet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
FripturăFriptură
OuăOuă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Împărțiți sparanghelul în 2 sau 3 farfurii. Completați fiecare grămadă cu puțină brânză, un ou prăjit și puțin mai multă brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
BrânzăBrânză
OuăOuă
4
Serviți imediat.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista