Brunch de duminică: friptură, ouă și sparanghel însorit

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați brunch-ul de duminică: friptură, ouă și sparanghel însorit. Această rețetă face 2 porții cu 337 calorii, 27G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, unt, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ouă Cu Partea Însorită În Sus, Prăjirea congelatorului cu ouă însorite, și Salată BLT cu ouă cu partea însorită în sus.
Instrucțiuni
Puneți sparanghelul într-o tigaie cu capac cu 1/3 cană de apă și un strop de sare. Acoperiți, dați focul la mare și aburiți 5-8 minute, până când sparanghelul este fraged și rămâne doar aproximativ o lingură de apă în tigaie. Aruncați o privire și mutați sparanghelul din când în când. Dacă apa se evaporă prea repede, adăugați puțin mai mult și reglați căldura. Dacă a rămas multă apă la sfârșit, turnați totul, cu excepția unei linguri. Când sparanghelul este fraged, scoateți tigaia de pe foc, scoateți capacul și aruncați sparanghelul cu 1 linguriță de unt.
Prăjiți ouăle în untul rămas (eu l-am prăjit pe al meu în tigaia cu unt pe care o folosisem pentru a-mi prăji fripturile), aproximativ 3 minute la foc mediu-mic. Vrei albușurile setate, dar gălbenușul ar trebui să fie curgător, astfel încât să se poată contopi cu brânza într-un mod frumos și cochet.
Împărțiți sparanghelul în 2 sau 3 farfurii. Completați fiecare grămadă cu puțină brânză, un ou prăjit și puțin mai multă brânză.