Brunch De Duminică: Croque-Monsieur & Madame

Brunch de duminică: Croque-Monsieur & Madame ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 870 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de maioneză, brânză, pâine crustă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. 72 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Croque Madame & Monsieur, Croque Madame sau Monsieur, și Croque Monsieur Brunch Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți fiecare felie de pâine pe o parte. Întoarceți pâinea și împărțiți șunca și brânza uniform pe patru felii de pâine.
Întindeți maioneza sau muștarul pe alte felii, după dorință. Asamblați sandvișuri astfel încât partea unsă a fiecărei bucăți de pâine să fie la exterior.
Încălziți tigaia mare la foc mediu și adăugați sandvișuri (poate fi necesar să gătiți în loturi). Gatiti 4-7 minute pana cand branza incepe sa se topeasca, iar painea este prajita si se rumeneste. Întoarceți și gătiți până când brânza este complet topită și cealaltă parte a sandvișului este maro.
Dacă faceți croque monsieur, tăiați sandvișul în jumătate și serviți. Dacă faceți o croque madame, prăjiți ouăle în aceeași tigaie la foc mare până când albul este aproape setat.
Așezați sandvișul pe farfurie și așezați oul prăjit deasupra.
Serviți oricare dintre versiuni cu salată verde ușor îmbrăcată și bere rece de grâu.