Brunch De Duminică: Cherry Clafoutis
Brunch de duminică: Cherry Clafoutis este un vegetarian desert. Această rețetă servește 6 și costă 90 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 265 calorii. 148 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cireșe, ouă, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brunch De Duminică: Muesli, Duminică Brunch Coace, și Brunch De Duminică: Hamekins pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F. Unt și făină ușor o tigaie de tartă de 9 1/2 inch sau un vas de copt; un vas de quiche ceramic este perfect.
Puneți cireșele în vas, tăiate cu fața în jos.
Bateți făina și sarea împreună într-un castron mare.
Bateți jumătate din lapte până când amestecul subțire este neted.
Adăugați zahărul, laptele rămas și extractul de vanilie în castron și bateți până se omogenizează.
Turnați aluatul peste cireșe și punctați blatul cu unt. (Aluatul meu a venit chiar până la marginea vasului de copt, așa că l-am așezat pe o foaie de copt cu margini înainte de a-l pune în mijlocul cuptorului; până la urmă nu s-a revărsat în timpul coacerii, dar m-am bucurat să nu fiu nevoit să-mi fac griji cu privire la curățarea cuptorului.)
Coaceți timp de 25 de minute, până se rumenesc ușor și se umflă. Centrul meu nu a umflat niciodată, dar marginile au crescut dramatic (doar pentru a se dezumfla complet în timpul răcirii). Se răcește complet înainte de servire.