Broșete De Pește-Spadă Cu Lămâie

Broșete De Pește-Spadă Cu Lămâie
Lemon Swordfish Brochettes este un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 225 calorii, 24g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 3,98 USD pe porție, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână fripturi de pește-spadă, lămâi, concentrat de limonadă și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Broșete de miel la grătar cu lămâie și mărar, Pește-Spadă Cu Pătrunjel De Lămâie, și Lămâie Cimbru Pește-Spadă.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați pielea de pe peștele-spadă și tăiați-o în cuburi de 1 inch; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
2
Înmuiați frigarui de lemn în apă timp de 30 de minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
3
Într-un castron mic, amestecați împreună concentratul de limonadă, usturoiul, oțetul, sucul de scoici, ardeiul de lămâie și pătrunjelul; da deoparte. Pește alternativ și roșii pe frigarui înmuiate. Asigurați ambele capete cu o pană de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De LimonadăConcentrat De Limonadă
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Suc De ScoiciSuc De Scoici
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
OțetOțet
UsturoiUsturoi
LămâieLămâie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
BolBol
4
Puneți frigarui într-o pungă mare resigilabilă.
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
5
Se toarnă marinada. Marinați la frigider timp de 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
6
Scoateți frigarui din frigider cu 30 de minute înainte de gătit, pentru a aduce la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
7
Grătar ușor și preîncălziți la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Periați și ungeți grătarul când sunteți gata să începeți gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Scoateți frigăruile din marinată și puneți-le pe grătarul preîncălzit, Uns cu ulei. Aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
10
Grătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte (aproximativ 12 până la 16 minute în total).
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
11
Se servește fierbinte.

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Peștele-spadă poate fi asociat cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate32
Revista