Broșe de vită Teriyaki

Broșe de vită Teriyaki
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete japoneze în cutia de rețete, Kabobs de vită Teriyaki ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 684 de calorii , 28 g de proteine și 29 g de grăsime per porție. Pentru 3,79 USD per porție , primești un fel principal care servește 8. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Dacă aveți la îndemână muschi de vită, roșii cherry, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 55% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum carnea de vită Teriyaki Stir Fry , Chicken Shish Kabobs și Chicken Kabobs la grătar .

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele cinci ingrediente. Pune deoparte 1/2 cană pentru ungere și pune la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Adăugați carne de vită la marinada rămasă; întoarce-te la haină. Pungă sigilată; se lasa la frigider 1 ora, intorcandu-se din cand in cand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Scurgeți și aruncați marinada. Pe frigarui de metal sau lemn inmuiat, alternati carnea de vita, rosiile, ciupercile, ardeii verzi si ceapa. Se grata, neacoperit, la foc mediu timp de 3 minute pe fiecare parte. Se unge cu marinada rezervată. Continuați să întoarceți și să ungeți timp de 8-10 minute sau până când carnea ajunge la starea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Serviți carnea și legumele peste orez, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista