Broșe de pui glazurate cu prune
Kabobs de pui cu glazură cu prune durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31 g de proteine, 4 g de grăsimi și un total de 867 de calorii. Pentru 3,49 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de sos de soia, gem de prune, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 59%. Kaboburile de pui glazurate cu caise, Kaboburile de pui glazurate cu miere și Kaboburile de pui glazurate cu arțar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați primele cinci ingrediente; se incalzeste la foc mic pana cand dulceata se topeste. Rezervați jumătate din amestecul de prune; pune la frigider.
Turnați jumătate din amestecul de prune rămas într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adauga puiul. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Într-o altă pungă mare de plastic resigilabilă adăugați cealaltă jumătate de amestec de prune.
Adăugați ananasul și ardeiul verde. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; dați ambele pungi la frigider pentru cel puțin 2 ore.
Pune amidonul de porumb într-o cratiță mică; Adăugați treptat amestecul de prune rezervat în cratiță. Se amestecă până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati 1 minut sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; pus deoparte.
Scurgeți și aruncați marinata de pui și legume. Pe 12 frigarui de metal sau lemn inmuiat, infiletati alternativ pui, ananas si ardei verde.
Puneți frigăruile pe o tigaie pentru carne de grătar la 3-4 inci de căldură. Se fierb timp de 1-2 minute pe fiecare parte. Se unge cu glazură de prune. Prăjiți 4-6 minute mai mult sau până când sucul de pui curge limpede, întorcându-se și ungând frecvent.
Serviți peste orez cu orice glazură rămasă.