Brownies dublu cu portocale de ciocolată
Brownies-urile duble cu portocale cu ciocolată ar putea fi doar rețeta americană pe care o căutați. Această rețetă servește 24 și costă 30 de cenți per porție. Acest desert are 238 de calorii, 2 g de proteine și 12 g de grăsime per porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Mergeți la magazin și luați unt, zahăr de cofetarie, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Brownies-urile duble cu ciocolată-portocale, Brownies-urile duble cu ciocolată și Brownies-urile duble cu ciocolată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un cuptor cu microunde, topește untul și ciocolata; se amestecă până la omogenizare. Se răcește ușor. Într-un castron mare, bate ouăle și zahărul. Se amestecă amestecul de ciocolată. Bateți în extract. Adăugați treptat făina în amestecul de ciocolată.
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Se presara cu chipsuri de ciocolata.
Coaceți la 350° timp de 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată (nu se coace în exces).
Se răcește complet pe un grătar.
Tăiați în pătrate. Chiar înainte de servire, stropiți cu zahăr de cofetă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Brownies. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Perrier-Jouet Grand Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
![Perrier-Jouet Grand Brut]()
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.