Brownies Cu Iaurt De Nucă De Cocos
Brownies reteta de iaurt de nucă de cocos ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 28 minute. Acest desert are 83 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați iaurt de nucă de cocos, pudră naturală de cacao, chipsuri de ciocolată în plus plus ceașcă de la calibru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Negrese Cu Iaurt Fudgy, Negrese Cu Iaurt Cu Ciocolată Neagră, și Brownies Cu Mousse De Iaurt Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie metalică pătrată de 8 inci cu folie și pulverizați folia cu gătit spray.In un castron mic, sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați 1/2 cană din chipsurile de ciocolată și uleiul de cocos topit. Cuptor cu microunde la 50% putere, amestecând la fiecare 30 de secunde, până când ciocolata este topită și netedă. Se amestecă pudra de cacao și se lasă deoparte să se răcească slightly.In un bol de amestecare de dimensiuni medii, amestecați ușor oul, albușul de ou, sarea, zahărul brun, iaurtul de nucă de cocos și vanilia – nu exagerați, ci doar bateți suficient pentru a amesteca.
Bateți amestecul de ciocolată topită / ulei de cocos.
Se amestecă făina de patiserie (asigurați-vă că cântărește 2 uncii) cu bicarbonatul de sodiu într-o cană separată, apoi se adaugă în aluat și se amestecă până se amestecă. Se amestecă restul de 1/4 cană de chipsuri de ciocolată.
Se toarnă în tigaie și se presară cu nuci pecan.
Coaceți pe raftul central timp de 18 minute sau până când brownies – urile par setate, dar nu prea uscate-este important să nu coaceți prea mult. Un pick introdus ar trebui să iasă cu un pic de brownie pe el (deși probabil nu aluat umed!).
Se lasă să se răcească aproximativ 30 de minute pe un raft, apoi se răcește aproximativ 2 ore. Ridicați din tigaie și tăiați în pătrate. Reveniți la temperatura camerei înainte de servire.