Brownie și iaurt fleac de ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați un fleac de ciocolată cu Brownie și iaurt. Această rețetă servește 20 și costă 44 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 230 calorii. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 47 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de brânză Fudge, lapte, budincă instantanee de ciocolată și amestec de umplutură de plăcintă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 28%. Rețete similare sunt Brownie și iaurt fleac de ciocolată, Triple-Ciocolată Brownie Fleac, și Dovleac Cremă De Ciocolată Brownie Fleac.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de linii de 13x9 inci cu folie și pulverizați cu spray de gătit.
Faceți aluat brownie conform instrucțiunilor de pe cutie.
Întindeți aluatul în tigaie.
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mediu, amestecați iaurtul și jumătate din toppingul bătut (aproximativ 2 1/2 căni); se amestecă bine. Într-un alt castron mediu, bateți amestecul de budincă și laptele cu biciul până se îngroașă și se omogenizează. Se amestecă jumătatea rămasă din toppingul bătut.
Tăiați brownies în pătrate de 1 inch.
Așezați jumătate din pătrate în fundul vasului de sticlă de 3 litri.
Întindeți jumătate din amestecul de iaurt peste brownies în castron. Zdrobiți grosolan 9 dintre granola subțiri; puneți deoparte 1/3 cană.
Presărați firimiturile de granola rămase peste stratul de iaurt în castron. Se acoperă cu tot amestecul de budincă.
Așezați pătratele brownie rămase peste budincă. Se acoperă cu amestecul de iaurt rămas.
Presărați deasupra 1/3 cană de firimituri de granola rămase.
Se ornează cu 1 granola rămasă subțire.
Capac; la frigider cu cel puțin 4 ore înainte de servire. A se păstra acoperit la frigider.