Brownie într-o cană

Brownie într-o cană
Brownie într-o cană este un desert American. Această rețetă servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 718 calorii, 8g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Simply Recipes necesită făină, apă, extract de vanillan și sare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cel mai bun Brownie dintr-o cană, Brownie într-o cană, și Fudgy Cana Brownie.

Instrucțiuni

1
Adăugați ingredientele uscate în cană și amestecați: 
2
Așezați făina, zahărul, cacao, sarea și scorțișoara într-o cană ceramică sigură pentru cuptorul cu microunde. Se amestecă cu o furculiță sau o lingură pentru a se amesteca bine și a rupe orice aglomerări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1
Adăugați uleiul, apa și vanilia în ceașcă și amestecați până când amestecul este neted și nu există bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
1
Se pune în cuptor cu microunde și se încălzește la mare până când amestecul este gătit, aproximativ 1 minut și 40 de secunde pentru un cuptor cu microunde de 1000 wați sau 1 minut 10 secunde pe un cuptor cu microunde de 1650 wați.
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
2
Este posibil să trebuiască să experimentați și să reglați timpul pentru microunde mai puțin sau mai puternice. Dacă nu cunoașteți nivelul de putere al cuptorului cu microunde, începeți cu 60 de secunde și creșteți până când brownie-ul este gata. Ar trebui să fie încă umed când este gătit, nu uscat.
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
3
Top cu înghețată! 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
4
Lăsați să se răcească un minut și serviți cu o lingură de înghețată de vanilie sau o linguriță sau două de frișcă turnată peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Fulgi De Ciocolată Semidulce în Miniatură, împărțite2 Căni De Fulgi De Ciocolată Semidulce în Miniatură, împărțite
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Brownies funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate6
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista