Brooklyn Ricotta Roll
Această rețetă servește 5. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 169 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de mozzarella, ricotta, rulouri sandwich și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Rulouri de pui umplute cu Ricottan și spanac, Turcia italiană cârnați și Ricotta Lasagna Roll up-uri, și Cocktail-Ul Brooklyn pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 450 F. feliați rulourile pe jumătate orizontal.Goliți-le îndepărtând cea mai mare parte a miezului moale de pe vârfuri și fund. Distribuiți mozzarella uniform în fiecare dintre cele 4 jumătăți scobite.
Așezați 1/3 cană de ricotta în fiecare fund
jumătate. Topiți fiecare jumătate de jos cu 3 frunze de busuioc.
Puneți cele 2 jumătăți ale rulourilor la loc și înfășurați fiecare sandwich în folie.
Coaceți până când exteriorul este crocant și brânzeturile sunt topite, 25 de minute.
Lăsați să se răcească 5 minute. Se taie în jumătate și se servește.