Broccoli și conopidă Gratin Mac N Brânză

Broccoli și conopidă Gratin Mac N Brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 614 calorii, 27G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați muștarul dijon, broccoli, macaroane și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până jumătate & jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Conopidă și Broccoli gratinate cu brânză Camembert, Broccoli și conopidă gratinate cu brânză Cheddar, și Gratin de Broccoli și conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mediu. Sareți apa și adăugați floretele de broccoli și conopidă. Se fierbe legumele timp de 5 minute, apoi se îndepărtează cu un păianjen sau un filtru și se scurge.
Adăugați pastele în apă și subgătiți cu aproximativ 2 minute, scurgeți.
Între timp, combinați smântâna într-un bol mare împreună cu muștarul, arpagicul, usturoiul, sosul fierbinte și sarea și piperul, după gust.
Adăugați pastele și conopida și 2/3 din brânză. Se amestecă pentru a combina, apoi se transferă într-o caserolă sau un vas de copt și se acoperă cu brânza rămasă. Se răcește și se răcește pentru o masă make-ahead.
Pentru a încălzi și a mânca, puneți caserola pe foaia de copt și coaceți-o în mijlocul unui cuptor preîncălzit de 375 grade F până când este profund auriu și bubuit, aproximativ 40 până la 45 de minute.