Broccoli și conopidă Gratin Mac N Brânză

Broccoli și conopidă Gratin Mac N Brânză
Broccoli și conopidă Gratin Mac N Brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 614 calorii, 27G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați muștarul dijon, broccoli, macaroane și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până jumătate & jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Conopidă și Broccoli gratinate cu brânză Camembert, Broccoli și conopidă gratinate cu brânză Cheddar, și Gratin de Broccoli și conopidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mediu. Sareți apa și adăugați floretele de broccoli și conopidă. Se fierbe legumele timp de 5 minute, apoi se îndepărtează cu un păianjen sau un filtru și se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Cu Omega 3 Sau Lapte La ConservăLapte Cu Omega 3 Sau Lapte La Conservă
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați pastele în apă și subgătiți cu aproximativ 2 minute, scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Între timp, combinați smântâna într-un bol mare împreună cu muștarul, arpagicul, usturoiul, sosul fierbinte și sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați pastele și conopida și 2/3 din brânză. Se amestecă pentru a combina, apoi se transferă într-o caserolă sau un vas de copt și se acoperă cu brânza rămasă. Se răcește și se răcește pentru o masă make-ahead.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Pentru a încălzi și a mânca, puneți caserola pe foaia de copt și coaceți-o în mijlocul unui cuptor preîncălzit de 375 grade F până când este profund auriu și bubuit, aproximativ 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate52
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista