Broccoli rabe cu fasole albă și parmezan
Broccoli rabe cu fasole albă și parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 162 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, ulei de măsline, fasole cannellini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Broccoli rabe cu fasole albă și cartofi, Fasole albă cu Broccoli rabe și lămâie, și Fasole Albă Toscană Și Broccoli Rabe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 8 căni de apă la fiert într-o cratiță mare.
Tăiați broccoli rabe în bucăți de 2 inci. Gatiti broccoli rabe in apa clocotita 2 minute; scurgere.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ulei de măsline în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați ardeiul roșu zdrobit și usturoiul în tigaie; gatiti 30 de secunde, amestecand ocazional.
Adăugați broccoli rabe în tigaie; gatiti 2 minute. Se amestecă sare și piper negru. Se amestecă fasolea cannellini; gatiti 1 minut sau pana se incalzeste bine. Se acoperă cu parmezan ras.