Broccoli rabe cu fasole albă și parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 162 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, ulei de măsline, fasole cannellini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Broccoli rabe cu fasole albă și cartofi, Fasole albă cu Broccoli rabe și lămâie, și Fasole Albă Toscană Și Broccoli Rabe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 8 căni de apă la fiert într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Tăiați broccoli rabe în bucăți de 2 inci. Gatiti broccoli rabe in apa clocotita 2 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De Broccoli
Apă
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ulei de măsline în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați ardeiul roșu zdrobit și usturoiul în tigaie; gatiti 30 de secunde, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați broccoli rabe în tigaie; gatiti 2 minute. Se amestecă sare și piper negru. Se amestecă fasolea cannellini; gatiti 1 minut sau pana se incalzeste bine. Se acoperă cu parmezan ras.