Broccoli Picant Sotat
Broccoli picant sotat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și vegetariană are 128 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 56 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Broccoli Picant Sotat, Broccoli Cu Usturoi Sotat-Picant, și Saut picant Broccoli Rabe cu usturoi.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți o oală cu apă la fiert. Pregătiți un castron mare cu apă cu gheață.
Tăiați broccoli în flori. Când apa fierbe, adăugați broccoli. Gatiti timp de 30 de secunde. Scurgeți imediat și adăugați-le în vasul cu apă cu gheață. Când se răcește, se scurge bine.
Într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați uleiul de măsline. Când este cald, adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut până se prăjește, nu lăsați-l să ardă.
Adăugați broccoli, aruncați pentru a acoperi cu uleiul și usturoiul și condimentați cu sare și piper, după gust.
Adăugați bulionul de pui și sosul de chili fierbinte, ridicați focul la mare și gătiți până când broccoli este doar fraged, aproximativ 2 minute.
Serviți imediat cu creveți la grătar, dacă utilizați.