Broccoli cu unt de usturoi și caju
Broccoli cu unt de usturoi și caju ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 58 de cenți pe porție. O porție conține 184 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, zahăr brun, oțet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Broccoli Cu Unt De Usturoi Și Caju, Usturoi-Unt Broccoli, și Broccoli cu caju prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați broccoli într-o oală mare cu aproximativ 1 inch de apă în partea de jos. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 7 minute sau până când este fraged, dar încă crocant.
Scurgeți și aranjați broccoli pe un platou de servire.
În timp ce broccoli se gătește, topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu.
Se amestecă zahărul brun, sosul de soia, oțetul, piperul și usturoiul. Se aduce la fierbere, apoi se ia de pe foc.
Se amestecă caju și se toarnă sosul peste broccoli.