Broccoli Cu Sos De Portocale
Broccoli cu sos de portocale este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 89 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de broccoli, portocale, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 31 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Broccoli cu sos de portocale, Broccoli cu sos de portocale, și Broccoli Cu Sos De Portocale.
Instrucțiuni
Radeți 1 portocală la egal cu 1 linguriță de coajă rasă; pus deoparte. Curățați și tăiați portocalele, îndepărtând semințele; pus deoparte.
Așezați floretele de broccoli într-un coș cu aburi peste apă clocotită și gătiți 3 până la 4 minute sau până când sunt crocante.
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați ceapa și ghimbirul și sotati până se înmoaie.
Aruncați flori de broccoli, amestec de ceapă, 1 linguriță de coajă de portocală și secțiuni de portocale într-un castron mare. Se amestecă iaurtul.