Broccoli cu slănină, brânză albastră și pansament de fermă

Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten? Broccoli cu slănină, brânză albastră și pansament de fermă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 87 calorii. Această rețetă servește 30. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de iaurt grecesc, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Salată de pană cu pansament de fermă și brânză albastră sfărâmată, Salată dulce de pui Chili cu sos de fermă cu brânză albastră, și Salată de spanac cu slănină, ceapă caramelizată, ciuperci și brânză albastră într-un sos de sos de slănină acoperit cu un ou fiert tare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pe o suprafață de lucru, zdrobiți usturoiul cu un vârf generos de sare până la pastă. Răzuiți usturoiul într-un bol și bateți în zară, iaurt și oțet de cidru.
Bateți uleiul de canola și condimentați pansamentul fermei generos cu piper.
Într-o oală mare și adâncă, aduceți 1 inch de apă la fierbere. Setați broccoli într-un coș cu aburi și aburiți până la un verde strălucitor și crocant-fraged, 4 până la 5 minute.
Transferați broccoli pe o farfurie și dați-l la frigider până se răcește.
Între timp, într-o tigaie, gătiți slănina la foc moderat până când este aurie și crocantă, aproximativ 6 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Aranjați fâșiile de slănină pe farfurii și acoperiți cu pene de broccoli.
Stropiți cu pansamentul fermei, acoperiți cu Roquefort și presărați cu arpagic.
Serviți orice pansament suplimentar pe lateral.