Broccoli cu migdale
Nevoie de o garnitură fără gluten? Broccoli cu migdale ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 116 calorii. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați migdale, ceapă, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Broccoli Cu Migdale, Broccoli Sherried cu migdale, și Broccoli cu migdale afumate.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți broccoli, apă și bulion la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 5-8 minute sau până când broccoli este crocant-fraged.
Se scurge și se pune într-un vas de servit; păstrați cald.
Într-o tigaie mare, călește migdalele în unt până se rumenesc.
Adăugați ceapa și sarea; se sotează până când ceapa este fragedă.
Se toarnă peste broccoli; aruncați pentru a acoperi.