Broccoli cu firimituri de unt
Broccoli cu firimituri de unt ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 268 calorii. Această rețetă de la Toateretete are 6 fani. Un amestec de flori de broccoli, unt, sare condimentată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 55%. Rețete similare includ Broccoli prăjit cu firimituri de pâine cu unt, Caserola cremoasă de creveți cu firimituri de unt, și Broccoli cu firimituri de lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere. Gatiti broccoli in apa clocotita pana se incalzeste, aproximativ 5 minute; se scurge.
Transferați broccoli într-o farfurie.
Se toarnă aproximativ jumătate din unt peste broccoli; condimentează cu sare condimentată. Top broccoli cu crutoane.
Stropiți untul rămas peste crutoane.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când sunt fierbinți și crutoanele se rumenesc ușor, aproximativ 20 de minute.