Broccoli chinezesc cu sos de stridii
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură pescatariană? Broccoli chinezesc cu sos de stridii ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 114 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați broccoli obișnuiți, sare, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 58%. Rețete similare includ Broccoli chinezesc cu sos de stridii (gai Lan), Gai Lan (Broccoli Chinezesc ) Cu Sos De Stridii, și Gai Lan Albit Cu Sos De Stridii (Broccoli Chinezesc).
Instrucțiuni
Dacă utilizați broccoli chinezesc, tăiați 1/2 inch de la fundul tulpinilor; aruncați. (Tulpinile cu diametrul mai mare de 1/2 inch trebuie înjumătățite pe lungime.) Tăiați tulpinile în 2 bețe de 1/2 x 1/4 inch. (Cu broccoli obișnuit, folosiți doar floretele.)
Combinați 6 căni de apă și 1/2 linguriță de sare într-o oală mare la foc mare; aduceți la fierbere.
Adăugați tulpinile de broccoli (sau floretele); blanch 2 minute.
Scoateți și scurgeți într-o strecurătoare.
Adăugați frunzele în oală; blanch 1 minut.
Scurgeți broccoli într-o strecurătoare.
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ghimbirul; se amestecă 15 secunde.
Adăugați broccoli, restul de 1/2 linguriță de sare, sos de stridii și zahăr; se prăjește 1 1/2 minute sau până când broccoli este crocant-fraged.
Se ia de pe foc; stropiți cu ulei de susan.