Broccoli Cartofi Coace
Coacerea cu cartofi cu Broccoli ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 186 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, lapte, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Broccoli Cartofi Coace, Somon, broccoli și coacere de cartofi, și Piure De Cartofi Și Broccoli Coace.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-o cratiță mare, topiți 2 linguri de unt. Se amestecă făina și sarea.
Adăugați lapte și amestecați până la bule.
Adăugați brânză și amestecați până când toată brânza este topită. Se amestecă cartofii și se încălzește bine.
Se toarnă jumătate din amestec într-un vas de copt de 10x6 inch.
Gatiti broccoli conform instructiunilor pachetului; se scurge bine.
Puneți broccoli peste cartofii din vasul de copt.
Se toarnă amestecul de cartofi rămas peste broccoli.
Presărați firimiturile de pâine și 1 lingură de unt topit peste partea superioară a caserolei.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 20 până la 35 de minute; sau până când se rumenesc ușor.