Coacerea cu cartofi cu Broccoli ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 186 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, lapte, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Broccoli Cartofi Coace, Somon, broccoli și coacere de cartofi, și Piure De Cartofi Și Broccoli Coace.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-o cratiță mare, topiți 2 linguri de unt. Se amestecă făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați lapte și amestecați până la bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
4
Adăugați brânză și amestecați până când toată brânza este topită. Se amestecă cartofii și se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Brânză
5
Se toarnă jumătate din amestec într-un vas de copt de 10x6 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Gatiti broccoli conform instructiunilor pachetului; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
7
Puneți broccoli peste cartofii din vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
8
Se toarnă amestecul de cartofi rămas peste broccoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cartofi
9
Presărați firimiturile de pâine și 1 lingură de unt topit peste partea superioară a caserolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Unt
10
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 20 până la 35 de minute; sau până când se rumenesc ușor.