Broccoli, ardei roșu și Cheddar Chowder

Broccoli, ardei roșu și Cheddar Chowder
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Broccoli, ardei roșu și Cheddar Chowder. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 464 calorii. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați cheddar ascuțit, chimen măcinat, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Broccoli, Ardei Roșu Și Cheddar Chowder, Cheddar Chowder Cu Ardei Roșu, și Broccoli - Cheddar Chowder.

Instrucțiuni

1
Aruncați treimea inferioară dură a tulpinii de broccoli. Se curăță tulpina rămasă și se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2
Tăiați broccoli rămas în flori foarte mici (1 inch). Gatiti floretele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați cu o lingură cu fante într-un castron cu apă cu gheață pentru a opri gătitul, apoi scurgeți. Rezervați 3 căni de apă de gătit pentru pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
ChowderChowder
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
4
Curățați cartoful și tăiați-l în cuburi de 1/2 inch. Gatiti cartoful, ceapa, ardeiul gras, tulpinile de broccoli si usturoiul in unt intr - o oala grea de 3 pana la 4 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand ceapa se inmoaie, 8 pana la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
UntUnt
UsturoiUsturoi
CartofiCartofi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați chimen, sare, piper și muștar și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
PiperPiper
ChimenChimen
SareSare
6
Adăugați făină și gătiți, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Adăugați apă de gătit rezervată și fierbeți (parțial acoperit), amestecând ocazional, până când cartofii sunt fragede, aproximativ 10 minute. Se amestecă smântâna și brânza și se gătește, amestecând, până se topește brânza, apoi se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
BrânzăBrânză
CremăCremă
ApăApă
8
Pur și simplu aproximativ 2 căni de pudră într-un blender până se omogenizează (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți) și reveniți la oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChowderChowder
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați flori și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se încălzește, aproximativ 2 minute.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista