Brioșă ușoară de Paște
Brioșa ușoară de Paște durează aproximativ 2 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 328 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână gălbenuș de ou, unt, drojdie cu acțiune rapidă a plicului și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 42 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Rulouri Ușoare De Cină Brioche, Brioșă de casă (Oh glorios brioșă cu unt), și Ușor neglijent Joes pe casă Brioche chifle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Introduceți făina într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de frământare din plastic și adăugați untul. Procesați până când amestecul arată ca pesmet. Se amestecă zahărul tos, un vârf bun de sare și drojdia.
Adăugați ouăle și amestecați într-un aluat moale, apoi frământați în mașină timp de 2 minute. Ungeți o formă de brioșă sau o cutie de pâine de 2 pt.
Presărați un strat de făină pe o suprafață de lucru și răsturnați aluatul pe el. Cu mâinile făinoase, frământați foarte scurt pentru a forma o bilă, apoi aruncați aluatul în tablă, cu partea netedă în sus. Acoperiți cu folie alimentară și lăsați să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ 2 ore într-un loc cald.
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Ungeți partea superioară a brioșei cu gălbenuș de ou, apoi presărați peste zahăr zdrobit și coaceți timp de 20-25 de minute, până se rumenesc și pâinea sună goală când este bătută. Sfat afară pe un suport de sârmă și se lasă să se răcească.
Fără robot de bucătărie? Pur și simplu frecați untul în făină cu mâna, amestecați zahărul, sarea și drojdia, apoi adăugați ouăle și amestecați într-un aluat moale. Acoperiți și răciți timp de 20 de minute (acest lucru face mai ușor de manevrat), apoi frământați pe o suprafață făinoasă timp de 5 minute. Aruncați în staniu și continuați ca rețetă.