Brioșe Picante Cu Pâine De Porumb

Brioșe Picante Cu Pâine De Porumb
Brioșele picante de pâine de porumb ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru masa de dimineață. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 51 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 235 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de făină de porumb, piper poblano, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii alimentelor din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Otis Spunkmeyer brioșe picante cu pâine de porumb-picante și dulci, nu pot fi bătute, Brioșe Picante Cu Pâine De Porumb, și Pâine de porumb vegană fără Gluten și brioșe cu pâine de porumb (100% cereale integrale) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați o tigaie de brioșă de 12 căni cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Într-o tigaie medie, la foc mediu, adăugați 2 linguri de unt. După ce untul s-a topit, adăugați ceapa și ardeii și sotati până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Condimentează cu sare, după gust. Se amestecă porumbul și se gătește până se încălzește. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Topiți untul remandant într-o tigaie mică la foc mic și odată topit, îndepărtați-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Într-un castron mare, combinați făina, făina de porumb, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Într-un alt castron mare, adăugați Zara și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Bateți ușor până se combină. Folosind metoda well, adăugați ingredientele lichide la ingredientele uscate și pliați împreună până când sunt combinate.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
8
Adăugați legumele sotate cu untul topit și brânza mărunțită și continuați să pliați. Aluatul va fi foarte gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, DivizatCu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
9
Folosind o măsură de 1/2 cană, scoateți uniform aluatul în forma de brioșă.
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
10
Coaceți timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 10 minute pe un suport de sârmă înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 33 de dolari.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru acest Riesling tradițional Vollrads.Acest vin se împerechează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceții și acidității. De asemenea, combinații de gust interesante pot fi obținute prin împerecherea brânzei cu venă albastră sau a unui desert de fructe.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista