Brioșe italiene cu ierburi
Rețeta de brioșe italiene cu ierburi vă poate satisface pofta mediteraneană în aproximativ 35 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 8 g de grăsimi și un total de 178 de calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 23 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați sare, făină, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 43 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca un mic dejun ieftin. Cu un scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și mini-pâinea italiană cu ierburi, batoanele italiene cu ierburi și dip-ul italian cu ierburi și brânză.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, brânza, zahărul, condimentele italiene, praful de copt și sarea. Într-un alt bol, combinați oul, laptele și uleiul; amestecați ingredientele uscate până când se umezesc.
Umpleți cupe de brioșe unse sau tapetate cu hârtie pe trei sferturi.
Coaceți la 400° timp de 15-20 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tavă pe un grătar.
Într-un castron mic, combinați untul și pudra de usturoi.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru italiană. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu o evaluare de 4,8 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, îmbătrânite în stejar sunt strălucitoare și rotunde, cu un final uscat, cald și pământesc. Recomandat pentru carnea la gratar, cum ar fi friptura de Chianina feliata, sau cu vanat, precum fazanul umplut cu trufe. Este excelent și cu brânzeturi mature.