Brioșe Englezești

Brioșe Englezești
Brioșele englezești ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de pâine. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 11 cenți pe porție. O porție conține 118 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Dacă aveți la îndemână făină, drojdie, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de cookie nebunie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Brioșe Englezești, Brioșe Englezești, și Brioșe Englezești.

Instrucțiuni

1
Încălziți laptele într-o cană de măsurare sigură pentru cuptorul cu microunde până când fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2
Adăugați zahăr și 1/2 linguriță de sare și amestecați pentru a se dizolva. Se amestecă scurtarea și se lasă să se răcească la aproximativ 120 de grade F.In un castron separat sau o cană de măsurare, combinați drojdia și 1/3 cană de apă caldă (115 grade).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Lăsați să se odihnească până la drojdie bubbles.In un bol de amestecare, combinați făina, amestecul de drojdie și amestecul de lapte. Bateți bine cu lingura de lemn. Acoperiți vasul și lăsați-l să se odihnească timp de 30 de minute într-un loc cald.Preîncălziți o tigaie sau o tigaie saut cu capac la 300 de grade (pe aragazul meu, era scăzută). O tigaie cu suprafață antiaderentă nu va găti fundul atât de mult, dar dacă tot ce aveți este o tigaie obișnuită din metal, o puteți folosi. Nu am uns nici tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4
Adăugați restul de 1/2 linguriță de sare în făină și bateți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Așezați inele metalice (sau folie de casă) pe tigaie.Folosind o grămadă de 1/3 cană sau puțin mai puțin decât măsura de cupă de la calibru, lingurați aluatul în inele, acoperiți tigaia și gătiți timp de 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Scoateți capacul și rotiți inelele folosind spatula sau cleștele. Acoperiți cu capacul și gătiți încă 5 până la 6 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un raft.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Scoateți inelele și răciți. Împărțiți cu furculița și serviți.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista