Brioșe Englezești
Brioșele englezești ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de pâine. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 11 cenți pe porție. O porție conține 118 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Dacă aveți la îndemână făină, drojdie, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de cookie nebunie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Brioșe Englezești, Brioșe Englezești, și Brioșe Englezești.
Instrucțiuni
Încălziți laptele într-o cană de măsurare sigură pentru cuptorul cu microunde până când fierbe.
Adăugați zahăr și 1/2 linguriță de sare și amestecați pentru a se dizolva. Se amestecă scurtarea și se lasă să se răcească la aproximativ 120 de grade F.In un castron separat sau o cană de măsurare, combinați drojdia și 1/3 cană de apă caldă (115 grade).
Lăsați să se odihnească până la drojdie bubbles.In un bol de amestecare, combinați făina, amestecul de drojdie și amestecul de lapte. Bateți bine cu lingura de lemn. Acoperiți vasul și lăsați-l să se odihnească timp de 30 de minute într-un loc cald.Preîncălziți o tigaie sau o tigaie saut cu capac la 300 de grade (pe aragazul meu, era scăzută). O tigaie cu suprafață antiaderentă nu va găti fundul atât de mult, dar dacă tot ce aveți este o tigaie obișnuită din metal, o puteți folosi. Nu am uns nici tigaia.
Adăugați restul de 1/2 linguriță de sare în făină și bateți bine.
Așezați inele metalice (sau folie de casă) pe tigaie.Folosind o grămadă de 1/3 cană sau puțin mai puțin decât măsura de cupă de la calibru, lingurați aluatul în inele, acoperiți tigaia și gătiți timp de 5 până la 6 minute.
Scoateți capacul și rotiți inelele folosind spatula sau cleștele. Acoperiți cu capacul și gătiți încă 5 până la 6 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un raft.
Scoateți inelele și răciți. Împărțiți cu furculița și serviți.