Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele de somon afumat și mărar. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 110 calorii. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână amestec de brânză, amestec original, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pizza Cu Somon Afumat Și Mărar, Somon afumat cu muștar și mărar, și Somon afumat răspândit cu mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 218°.pulverizați 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Cuptor
2
În tigaie de 8 inci, topiți untul la foc mediu-mare. Gatiti ceapa in unt 3 pana la 5 minute, amestecand frecvent, pana se inmoaie. Se amestecă somonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Somon
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick, 3/4 cană de brânză, mărarul și coaja de lămâie. Într-un castron mic, amestecați laptele, uleiul și oul cu furculița sau bateți până se omogenizează. Faceți bine în centrul amestecului Bisquick; amestecați amestecul de ouă doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Se amestecă ceapa și somonul. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose, umplând fiecare două treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Coacere
Coaja De Lamaie
Brânză
Somon
Ceapă
Mărar
Lapte
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Bateti
Bol
4
Se presară uniform cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
5
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până devin aurii. Se răcește 2 până la 3 minute; scoateți din tigaie.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.