Brioșe De Păstârnac

Brioșe De Păstârnac
Nevoie de un masă vegetariană de dimineață? Brioșele de păstârnac ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 242 calorii. Această rețetă servește 12. 19 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, ouă, iaurt cu lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Brioșe De Păstârnac, Brioșe De Păstârnac, și Brioșe De Rozmarin De Păstârnac.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați migdalele într-un singur strat într-o tigaie și puneți-le în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără ZahărAmbalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără Zahăr
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Încălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Coaceți nucile până se prăjesc ușor, aproximativ 20 de minute în timp ce cuptorul se încălzește. Între timp, pulverizați un cositor standard de brioșă de 12 căni cu spray-ul antiaderent și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, nucșoara și sarea în vasul unui robot de bucătărie și procesați timp de 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Bateți ouăle, iaurtul, uleiul vegetal și zahărul într-un bol mare de amestecare până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Adăugați amestecul de făină și păstârnacul și pliați cu o spatulă până când toată făina este umezită, vor exista niște bucăți. Împărțiți amestecul uniform între cupele de brioșă folosind un nivel 2 1/2-uncie disher sau 1/3 cană măsură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
8
Presărați partea superioară a fiecărei brioșe cu migdalele prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
9
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până când brioșele ating o temperatură internă de 210 grade F și se rumenesc, rotindu-se la jumătatea coacerii. Dacă este necesar, folosiți un cuțit mic sau o spatulă offset pentru a slăbi brioșele și scoateți-le imediat din tablă într-un suport de răcire și răciți timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
10
Serviți cald. Păstrați brioșele răcite complet într-un recipient etanș până la 3 zile.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista