Brioșe De Păstârnac
Nevoie de un masă vegetariană de dimineață? Brioșele de păstârnac ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 242 calorii. Această rețetă servește 12. 19 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, ouă, iaurt cu lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Brioșe De Păstârnac, Brioșe De Păstârnac, și Brioșe De Rozmarin De Păstârnac.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați migdalele într-un singur strat într-o tigaie și puneți-le în cuptor.
Încălziți cuptorul la 375 grade F.
Coaceți nucile până se prăjesc ușor, aproximativ 20 de minute în timp ce cuptorul se încălzește. Între timp, pulverizați un cositor standard de brioșă de 12 căni cu spray-ul antiaderent și puneți-l deoparte.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, nucșoara și sarea în vasul unui robot de bucătărie și procesați timp de 5 secunde.
Bateți ouăle, iaurtul, uleiul vegetal și zahărul într-un bol mare de amestecare până când sunt combinate.
Adăugați amestecul de făină și păstârnacul și pliați cu o spatulă până când toată făina este umezită, vor exista niște bucăți. Împărțiți amestecul uniform între cupele de brioșă folosind un nivel 2 1/2-uncie disher sau 1/3 cană măsură.
Presărați partea superioară a fiecărei brioșe cu migdalele prăjite.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până când brioșele ating o temperatură internă de 210 grade F și se rumenesc, rotindu-se la jumătatea coacerii. Dacă este necesar, folosiți un cuțit mic sau o spatulă offset pentru a slăbi brioșele și scoateți-le imediat din tablă într-un suport de răcire și răciți timp de 15 minute.
Serviți cald. Păstrați brioșele răcite complet într-un recipient etanș până la 3 zile.