Nevoie de un masă vegetariană de dimineață? Brioșele de păstârnac ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 242 calorii. Această rețetă servește 12. 19 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, ouă, iaurt cu lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Brioșe De Păstârnac, Brioșe De Păstârnac, și Brioșe De Rozmarin De Păstârnac.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați migdalele într-un singur strat într-o tigaie și puneți-le în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Încălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Coaceți nucile până se prăjesc ușor, aproximativ 20 de minute în timp ce cuptorul se încălzește. Între timp, pulverizați un cositor standard de brioșă de 12 căni cu spray-ul antiaderent și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, nucșoara și sarea în vasul unui robot de bucătărie și procesați timp de 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Bateți ouăle, iaurtul, uleiul vegetal și zahărul într-un bol mare de amestecare până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Adăugați amestecul de făină și păstârnacul și pliați cu o spatulă până când toată făina este umezită, vor exista niște bucăți. Împărțiți amestecul uniform între cupele de brioșă folosind un nivel 2 1/2-uncie disher sau 1/3 cană măsură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Presărați partea superioară a fiecărei brioșe cu migdalele prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
9
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până când brioșele ating o temperatură internă de 210 grade F și se rumenesc, rotindu-se la jumătatea coacerii. Dacă este necesar, folosiți un cuțit mic sau o spatulă offset pentru a slăbi brioșele și scoateți-le imediat din tablă într-un suport de răcire și răciți timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Serviți cald. Păstrați brioșele răcite complet într-un recipient etanș până la 3 zile.