Brioșe De Porumb Sărate
Brioșele de porumb sărate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de pâine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 259 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 38 de cenți pe porție. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ouă, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Brioșe De Porumb Sărate, Brioșe De Porumb Dulci Și Sărate, și Brioșe sărate de porumb și piper.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și încălziți cuptorul la 450 de grade. Puneți un cositor de brioșă de 12 căni (cu matrițe de dimensiuni standard cu capacitate de 12 Căni) în cuptor pentru a se încălzi în timp ce pregătiți aluatul.
Porumb cremă cu microunde într-o cană de măsurare de tip Pyrex de 1 litru până la fierbere completă (sau într-o cratiță medie la foc mediu). Se amestecă 1 cană de făină de porumb pentru a face o ciupercă foarte groasă, păstoasă. În cazul în care ciuperca nu este rigid, cuptor cu microunde încă 30 de secunde sau cam asa ceva.
Bateți în zară, apoi ouă și în final unt.
Amestecați făina de porumb rămasă cu făina, zahărul, sarea, praful de copt și sifonul într-un bol mediu.
Se toarnă ingredientele umede în uscat și se amestecă până se combină.
Scoateți cositorul de briose din cuptor; înveliți cu spray de gătit antiaderent. Împărțiți aluatul uniform între cupe (o lingură de înghețată cu acțiune de primăvară funcționează bine).
Coaceți până se rumenesc pe părțile laterale și de jos, aproximativ 15 minute. Întoarceți-vă pe un suport de sârmă; lăsați să se răcească 5 minute.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sud în meniu? Încercați asocierea cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Red Newt beciuri semi-uscat Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Red Newt Beciuri Semi-Uscat Riesling]()
Red Newt Beciuri Semi-Uscat Riesling
Red Newt Riesling este expresia noastră a stilului mai bogat al Finger Lakes Riesling, un stil despre care credem că îmbătrânește spectaculos. Doar off-uscat în stil, mai degrabă decât în mod evident mai mare în zahăr, Riesling nostru joacă pe aceleași fructe tropicale și portocalii, care sunt ecou în Riesling uscat. Pentru noi, aceasta este o bijuterie ascunsă în portofoliul nostru, care sperăm să recompenseze fanii Riesling de pretutindeni.