Brioșe De Porumb Fumurii
Brioșele de porumb fumoase necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 24 de cenți pe porție. O porție conține 125 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de amestec de pâine de porumb/brioșă, ou, porumb de sâmbure și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Supă de șuncă și porumb fumuriu, Porumb Afumat La Grătar, și Porumb parmezan afumat pe știulete.
Instrucțiuni
Adăugați salsa, laptele și fumul lichid; se amestecă bine. se amestecă amestecul de pâine de porumb doar până se umezește. Îndoiți porumbul și brânza. Umpleți cupele de brioșă unsă cu trei sferturi pline.
Coaceți la 400 de minute timp de 20-23 de minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tigaie la un suport de sârmă.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Dr. Thanisch Graacher Himmelreich Spatlese Riesling cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Dr. Thanisch Graacher Himmelreich Spatlese Riesling]()
Dr. Thanisch Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
Graach este un sat viticol excelent în inima Moselului Mijlociu. Pantele abrupte ale podgoriei Graacher Himmelreich sunt orientate spre sud-vest. Sunt plantate exclusiv cu Riesling.Nasul prezintă o calitate florală dulce de plummeria, piersică proaspătă cu un caracter de benzină, care este comună în vinurile germane. Adesea, cu cât are mai multă vârstă un vin German, cu atât caracterul benzinei este mai puternic. Nu este nimic în neregulă cu vinurile cu această aromă. Această epocă din 2003, prezintă doar o aromă ușoară de benzină medie. Plin de caracter, Himmelreich SP cerul gurii este un amestec minunat de piersici, miere și mango. Greutatea medie interplays ispititor cu aciditatea fin legat.