Brioșe De Porumb Cu Căpșuni

Brioșe De Porumb Cu Căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați brioșele de porumb cu căpșuni. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 457 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 12. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Un amestec de praf de copt, căpșuni, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Brioșe de porumb cu căpșuni, brioșe de porumb cu căpșuni, și Brioșe cu quinoa cu căpșuni-banane (face 12 brioșe; cost total pe brioșă: 0,30 USD).

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Brundlmayer Steinmassl Riesling. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateNormal
Gata În36 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista