Brioșe de porumb cu ceapă verde în ghivece de flori
Ceapa verde briose de porumb în ghivece de flori necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 38 de cenți pe porție, veți obține o pâine care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 227 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ouă, bicarbonat de sodiu, făină de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Briose De Porumb Cu Ceapă Brânză, Briose de Cheddar și ceapă verde, și Bacon, ceapă și brioșe de porumb Cheddar.
Instrucțiuni
Spălați vasele cu apă și săpun și uscați bine. Vase de linie cu pergament de gătit: împingeți ușor centrul unui pătrat în fiecare oală; îndoiți marginile pergamentului spre exterior ușor peste marginile vaselor.
Într-un castron mic, amestecați făina, făina de porumb, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Într-un alt castron, bateți ouăle și zahărul până se amestecă bine.
Adăugați amestecul de făină, iaurtul, ceapa și untul topit; amestecați doar până când aluatul este umezit uniform.
Se amestecă în mod egal în vase căptușite, umplând vase aproape până la vârf.
Se presară cu semințe de chimen. Așezați vasele ușor în afară într-o tigaie de 9 pe 13 inci.
Coaceți brioșele într-un cuptor de convecție obișnuit 400 sau 375 până când blaturile sunt ușor rumenite și centrele sunt ferme la atingere, 18 până la 20 de minute.
Lăsați brioșele să se răcească în ghivece 5 până la 10 minute.
Serviți vase calde sau inversate pentru a îndepărta brioșele și așezați-le pe părțile laterale pe rafturi pentru a se răci.
Serviți brioșele în garnituri de pergament.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Maximin Grunhaus Abtsberg Riesling Kabinett. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
![Maximin Grunhaus Abtsberg Riesling Kabinett]()
Maximin Grunhaus Abtsberg Riesling Kabinett
Stilul delicat Kabinett din cele mai bune podgorii ale proprietății. Întotdeauna impresionant cu fructele sale explozive, complexitatea stratificată și structura minerală fină.